Шоколадний фонтан, комплектація та призначення
Робота фонтану творитися завдяки набору каскадів різних розмірів, з яких стікає розтоплений гарячий шоколад. Винахідник десертів складається з кілька важливих деталей: чаша, підстави фонтану, вежі з ярусами і шнек.
Чаша - основна тара, в яку вливається шоколад рідкого розтопленого виду.
Основание либо, как говорят, база фонтана имеет форму цилиндра, размещение его находится под чашей. В базе фонтана расположен элемент, который нагревает шоколад к необходимой температуры и держит ее на протяжении всей работы. В основании также располагается мотор, при помощи которого приводится в движение шнек башни.
Основная задача шнека, это поднимать из чаши горячий шоколад на самый верх башни, в дальнейшем шоколад выливается наружу и чудесно стекает назад в чашу сверху вниз по ярусам.
Рекомендации шоколада для применения в фонтане
В первую очередь перед тем, как использовать шоколад, его необходимо растопить на водяной бане или в микроволновой печи. Есть в продаже готовый жидкий шоколад. Употребления шоколада может быть любым понравившийся Вам по вкусу, но есть одно но, приобретенный шоколад не должен иметь в наличии различных добавок в виде изюма, воздушного риса или орехов. Причиной этому есть нарушение работоспособности шнека, при попадании добавочных твердых элементов.
Використовуючи фонтан, застосовуйте фантазію і не обмежуйте себе одним видом шоколаду, він може бути молочним або гірким, чорним або білим, пористим або звичайним. Ще один приємний фактор при використанні десертного фонтану, це можливість додавання до шоколаду вершків, різних наливок, кокосового молока, дане перевагу додасть шоколаду незвичайний вишуканий смак і аромат.
Кожен, хто хоч один раз спробує шоколадний десерт за допомогою наданого фонтану, без будь-яких сумнівів залишиться задоволений і тільки з приємними враженнями від використання чудо техніки. На різних заходах і банкетах організованими Вами, фонтан з шоколадом буде прекрасним доповненням не тільки для створення десертів, але і для відмінного інтер'єру в приміщенні.
Чаша - основна тара, в яку вливається шоколад рідкого розтопленого виду.
Основание либо, как говорят, база фонтана имеет форму цилиндра, размещение его находится под чашей. В базе фонтана расположен элемент, который нагревает шоколад к необходимой температуры и держит ее на протяжении всей работы. В основании также располагается мотор, при помощи которого приводится в движение шнек башни.
Основная задача шнека, это поднимать из чаши горячий шоколад на самый верх башни, в дальнейшем шоколад выливается наружу и чудесно стекает назад в чашу сверху вниз по ярусам.
Рекомендации шоколада для применения в фонтане
В первую очередь перед тем, как использовать шоколад, его необходимо растопить на водяной бане или в микроволновой печи. Есть в продаже готовый жидкий шоколад. Употребления шоколада может быть любым понравившийся Вам по вкусу, но есть одно но, приобретенный шоколад не должен иметь в наличии различных добавок в виде изюма, воздушного риса или орехов. Причиной этому есть нарушение работоспособности шнека, при попадании добавочных твердых элементов.
Використовуючи фонтан, застосовуйте фантазію і не обмежуйте себе одним видом шоколаду, він може бути молочним або гірким, чорним або білим, пористим або звичайним. Ще один приємний фактор при використанні десертного фонтану, це можливість додавання до шоколаду вершків, різних наливок, кокосового молока, дане перевагу додасть шоколаду незвичайний вишуканий смак і аромат.
Кожен, хто хоч один раз спробує шоколадний десерт за допомогою наданого фонтану, без будь-яких сумнівів залишиться задоволений і тільки з приємними враженнями від використання чудо техніки. На різних заходах і банкетах організованими Вами, фонтан з шоколадом буде прекрасним доповненням не тільки для створення десертів, але і для відмінного інтер'єру в приміщенні.
Інші статті
- Марміт – його значення та необхідністьМарміт - це харчова тара, що призначена для зберігання готової їжі в розігрітому вигляді.Повна версія статті
- Що таке гриль, мангал, барбекю, і їх місія в нашому відпочинку:)Сьогодні дуже популярно, смачно і зручно готувати м'ясні шедеври на дровах або вугіллі, чути тріск вогню і чудовий запах від приготування, і ці дані повністю підтвердять справжні цінителі м'ясних страв.Повна версія статті