- Металева підставка
- З підігрівом від свічки або пальника
- Скляна кришка з отвором для виходу пари
- 24 см
- Об'єм: 1,3 л
Що таке марміт і для чого він потрібен
Мармит (фр. marmite — кастрюля, котелок) — в ресторанном деле и общественном питании: ёмкость прямоугольной, овальной, круглой формы низкого или среднего профиля с крышкой, изготовленная из алюминия/нержавеющей стали, предназначенная для хранения продуктов, полуфабрикатов и готовой пищи, и из нержавеющей стали или серебра — для приготовления и/или сохранения пищи (в том числе глубокого профиля) в подогретом виде.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Maestro |
Сфера использования | Вулична торгівля, Торгові магазини |
Вид обладнання | Марміт |
Джерело живлення | Сухе паливо |
Принцип работы ТЭНов | Сухий підігрів |
Форма | Кругла |
Матеріал | Кераміка |
Кількість ємностей | 1 |
Об`єм | 1.3 л |
Тип кришки | Знімна |
Форм-фактор | Переносний |
Розташування | Настільне |
Матеріал кришки | Скло |
Матеріал виготовлення підставки | Нержавіюча сталь |
Колір корпусу | Білий |
Габаритні розміри | |
Ширина | 24 мм |
Довжина | 24 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Тип встановлення | Настільний |
Матеріал підставки | Нержавіюча сталь |
Призначення | Універсальний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 530 ₴