Опис шнекової соковижималки MPM MSO-16
Якщо ви любите прохолодні і корисні напої, тоді вам не обійтися без соковижималки MPM MSO-16. Вона швидко зробить склянку свіжого соку прямо до сніданку, працюючи з потужністю 200 Вт. Внутрішній отвір досить широке, тому в нього вміщаються великі шматки овочів і фруктів.
Ви зможете за раз зробити близько літри рідини, ємність для макухи становить близько 800 мл. М'якоть автоматично відділяється від основної частини, тому ви отримаєте тільки сам сік. Корпус розроблений з довговічного і зносостійкого пластику. Поверхня не додає їжі додаткового присмаку і шкідливих речовин.
Шнековий соковитискач MPM MSO-16 оснащена технологією холодного віджимання, який зберігає натуральний смак продукту. Процес вичавлювання здійснюється при низьких обертах: вітаміни не губляться, сік не окислюється, забезпечується максимальний рівень вмісту поживних речовин.
Характеристики соковижималки MPM MSO-16
- Тип: універсальна (шнекова)
- Потужність: 200 Вт
- Діаметр завантажувального отвору: 80 мм
- Ємність для соку: 1 л
- Ємність для макухи: 800 мл
- Авто-відділення м'якоті: є
- Швидкість обертання: 60 об./мін.
- Матеріал корпусу: пластик
- Матеріал сітки (фільтра): нерж. сталь
- Захист від крапель: є
- Захист від неправильної зборки: є
- Колір: чорний
- Додатково: інновації та технологія холодного віджиму унікальним чином дозволяє зберігати всі корисні властивості і природний смак продуктів
Виробник соковижималки MSO-16 - тм MPM (Польща).
Офіційна гарантія на соковижималку MPM MSO-16 - 12 місяці.
Шнекові соковитискачі це абсолютно новий тип пресових соковижималок, в яких сік витягується автоматичним способом при швидкості 40-80 оборотів в хвилину. Даний спосіб добування соку дозволяє зберегти максимальну кількість корисних речовин. Електрична шнекова соковижималка це, по суті, автоматизований пресовий механізм.
У шнекових соковижималках принцип роботи схожий з м'ясорубкою, в завантажувальний отвір подаються фрукти, коренеплоди, ягоди, трава, овочі, далі спеціальної форми одинарний або подвійний гвинт шнек захоплює продукт, пережовує його, видавлюючи з нього сік і відкидаючи в сторону макуха. Весь процес відбувається швидко завдяки продуманій формі шнека і чаші, розподіляє в різні боки сік і макуха.
Переваги перед іншими типами
Соковижималки шнекового типу користуються високою популярністю, завдяки наявності великої кількості переваг. До них відносяться:
- Широкий асортимент оброблюваних продуктів. Можливість робити сік з фруктів, овочів, ягід, зелені.
- Різноманітність готових продуктів на виході: напої, пюре, мелені суміші, борошняні вироби.
- Великий вихід готового продукту – до 95 відсотків. Це найкраща характеристика, якої можна досягти.
- В ході роботи двошнекові соковижималки не нагрівають сік, що дозволяє зберігати корисні властивості інгредієнтів. Низькі обороти приладу не дають продуктам окислюватися, тому вітаміни і поживні речовини залишаються в напоях.
- Дані апарати майже не створюють шум. Порівняння шумових характеристик механічних і електроприладів показує, що різниця незначна.
- Напої мають густу консистенцію і насичений смак.
- Особливості конструкції забезпечують надійність приладів і тривалий термін експлуатації.
Існують прилади двох видів – центрифужні і шнекові. Перші спочатку подрібнюють фрукт, як на тертці, а потім відокремлюють м'якоть від виділився соку. Другі – більш ефективні. Принцип роботи шнекових соковижималок злегка нагадує принцип дії м'ясорубки.
Усередині приладу розташований потужний гвинтовий вал (шнек), за рахунок обертання якого і відбувається вичавка соку. Шнекові соковитискачі мають ряд переваг.
Шнекові соковитискачі універсальні і можуть використовуватися для отримання соку з будь-яких фруктів, ягід і овочів, здатні подрібнювати і тиснути зелень і навіть отримувати сік з паростків пшениці.
Шнековий соковитискач допомагає скоротити кількість відходів. Адже ці прилади дійсно видавлюють сік, а не просто відокремлюють його від тертої м'якоті. Отже, макухи залишається менше!
Для роботи центрифужной соковижималки потрібні високі обороти – інакше неможливо відокремити сік від подрібненої м'якоті. Внаслідок цього прилад нагрівається, а сік, що знаходиться в ньому, окислюється, втрачає вітаміни і мікроелементи. У шнековій соковижималки таких недоліків немає.
Шнекові соковитискачі працюють на низьких обертах, здійснюваний при цьому так званий «дбайливий віджим» відбувається без нагрівання. Фахівці підрахували, у соку, отриманому за допомогою шнекової соковижималки, зберігається в 6 разів більше вітамінів порівняно з соками, зробленими центрифужными моделями.