- Діаметр: 22,5 см
- Об'єм: 1,2 л
- Круглий марміт
- Скляна кришка з отвором для виходу пари
- З підігрівом від свічки або пальника
- Металева підставка
- Можливі кольори: білий
Що таке марміт і для чого він потрібен
Марміт (фр. marmite — каструля, казанок) — у ресторанній справі і громадському харчуванні: ємність прямокутної, овальної, круглої форми низького або середнього профілю з кришкою, виготовлена з алюмінію/нержавіючої сталі, призначена для зберігання продуктів, напівфабрикатів і готової їжі, і з нержавіючої сталі або срібла — для приготування та/або збереження їжі (в тому числі глибокого профілю) в підігрітому вигляді.
Марміт - це харчова ємність, призначена для збереження приготовленої їжі в підігрітому вигляді. Чому взагалі виникла необхідність в мармітах? Справа в тому, що багаторазовий підігрів вдома і в точках громадського харчування негативно позначається на смакових якостях готових страв. Про це повідомить вам і будь-кухар, і будь-яка хатня господарка. Що стосується марміту, то він здатний зберігати їжу теплою протягом певного часу. Найбільш часто марміти використовують для підігріву других страв і гарнірів. Ще одне призначення марміту - не просто збереження їх теплими за місцем приготування, а і транспортування готової продукції до місця її споживання.
Основні | |
---|---|
Виробник | Maestro |
Вид обладнання | Марміт |
Джерело живлення | Сухе паливо |
Принцип работы ТЭНов | Сухий підігрів |
Форма | Кругла |
Матеріал | Кераміка |
Кількість ємностей | 1 |
Об`єм | 1.2 л |
Тип кришки | Знімна |
Розташування | Настільне |
Матеріал кришки | Скло |
Матеріал виготовлення підставки | Нержавіюча сталь |
Колір корпусу | Білий |
Габаритні розміри | |
Довжина | 22.5 мм |
- Ціна: 484 ₴