Як вибрати хлібопічку для дому?
Останнім часом все більш популярним стає пекти хліб вдома. Не дивлячись на те, що піти і купити хліб у магазині – набагато легше, ніж самому його спекти. Багато сучасні господині віддають перевагу годувати свою сім'ю виключно домашнім хлібом. Такий хліб набагато корисніше покупного, так як напевно виготовлений з якісних продуктів. Крім того, за допомогою сучасних технологій, спекти хліб в домашніх умовах не так і складно. Ринок побутової техніки пропонує величезний вибір різних хлібопічок. Але яка з них краще? Яка найбільше задовольнить Ваші потреби?
Щоб вибрати пристрій, який підійде саме Вам, перед покупкою добре вивчіть її характеристики (потужність, максимальна вага випічки, форми для випічки). Що стосується потужності, то найбільш відповідною є потужність від 600 до 1000Вт. Ця характеристика відповідає за ефективність роботи пристрою і визначає кількість споживаної енергії.
Що стосується максимальної ваги випічки, то вона буває від 450 до 2000 гр. Залежно від кількості осіб у родині, слід вибирати відповідний вага випічки. Так, наприклад, для 2-3 осіб необхідно купувати хлібопіч з максимальною вагою випічки 800-1000 гр., а для 4-6 осіб – до 2000 грам.
Також не менш важливим є те, яка форма для випічки у даного пристрою. Існують три види форми: прямокутна, кругла і квадратна. Найбільш поширеною є прямокутна форма, хоча і зустрічаються моделі з квадратними і круглими формами. Найголовніше при цьому не зовнішній вигляд, а матеріал, з якого виготовлена форма (нержавіюча сталь, алюміній, тефлон).
Крім основних характеристик, також зверніть увагу на наявність необхідних програм і функцій. В залежності від моделі є хлібопічки, які мають від 2 до 19 стандартних програм. Найбільш поширені наступні програми: білий хліб, бородинський хліб, французький багет, солодка випічка, прискорена випічка та інші. Крім цього, сучасні хлебопечки оснащені функціями відкладеного старту, підтримка температури, зберігання програми при збої електроенергії, захист від перегріву.
Приємного вибору!- Марміт – його значення та необхідністьМарміт - це харчова тара, що призначена для зберігання готової їжі в розігрітому вигляді.Повна версія статті
- Що таке гриль, мангал, барбекю, і їх місія в нашому відпочинку:)Сьогодні дуже популярно, смачно і зручно готувати м'ясні шедеври на дровах або вугіллі, чути тріск вогню і чудовий запах від приготування, і ці дані повністю підтвердять справжні цінителі м'ясних страв.Повна версія статті